Najčešća pitanja

Mogu li negdje pogledati robu?

Nemamo fizičku trgovinu, ali robu možete besplatno vratiti ako ne ispuni vaša očekivanja (više možete saznati u članku Reklamacije i povrati).

Želim poslati paket kao poklon, mogu li odabrati dostavu bez računa?

Naravno! U svakom paketu nalazi se samo otpremnica bez cijene robe. Tako možete kreirati narudžbu izravno na adresu rođendana. Račun šaljemo zasebno e-poštom na Vaš e-mail naveden u narudžbi.

Koliko brzo nakon narudžbe će moj paket stići?

Ukoliko naručite radnim danom prije 12h (podne) pouzećem ili online plaćanjem, paket šaljemo isti dan uz isporuku sljedeći radni dan. Ukoliko narudžba stigne nakon 12 sati, bit će otpremljena najkasnije sljedeći radni dan. Ako se odlučite za plaćanje bankovnom doznakom, čekamo da uplata sjedne na bankovni račun.

Je li moguće promijeniti ili otkazati narudžbu?

Nažalost, nije više moguće mijenjati niti jedan podatak na primljenoj narudžbi. Moguće je otkazati samo narudžbe koje čekaju plaćanje. Narudžbe pouzećem nije moguće otkazati.

Je li moguće promijeniti adresu dostave nakon izvršene narudžbe?

Na zaprimljenoj narudžbi nažalost nije moguće mijenjati podatke. Adresu dostave možete jednostavno promijeniti kod prijevoznika po vašem izboru.

Ne mogu preuzeti svoj paket na vrijeme, što da radim?

U tom slučaju kontaktirajte prijevoznika i zatražite produljenje razdoblja skladištenja.

Želim reklamirati robu, kako da postupim?

Ukoliko dođe do takve situacije, molimo Vas da robu ne šaljete nigdje, prvo nas kontaktirajte na e-mail info@lexibook.hr i naša služba za korisnike će Vam dati konkretne informacije kako postupiti.

Do kada mogu vratiti robu i kako?

U roku od 30 dana od primitka robe. Molimo slijedite upute u odjeljku Reklamacije i povrati.

Kada ću dobiti natrag svoj novac za vraćenu robu?

Novac uvijek nastojimo poslati što je prije moguće, ali najkasnije 14 dana nakon odustajanja od ugovora.

Moj račun nedostaje u paketu, što da radim?

U paketu ćete pronaći samo dostavnicu. Račun šaljemo isključivo elektroničkim putem i on će biti poslan na vaš e-mail nakon uplate ili nakon dostave pošiljke, ako je bila pouzećem. Ukoliko ne morate, nemojte ispisivati ​​račun. Ne trebate ga u tiskanom obliku za bilo kakvu daljnju komunikaciju u vezi reklamacija ili povrata. Samo recite službi za korisnike broj narudžbe.

Kako postupamo s vašim osobnim podacima?

Sigurnost Vaših osobnih podataka nam je važna. Pristup zaposlenika i naših partnera vašim osobnim podacima stoga je ograničen samo na podatke važne za njihov rad. Ovo su podaci koji su potrebni da bi vaša naručena roba stigla do vas.

Za što su kolačići dobri?

Ako pristanete na takozvane kolačiće, možemo, primjerice, prikazati proizvode koji su ocijenjeni kao zanimljivi na temelju vašeg ponašanja na web stranici i mogli bi vam olakšati izbor. Neki su kolačići nužni za ispravno funkcioniranje web stranice.