Kako zabaviti djecu tijekom putovanja

Putovanje s djecom ponekad nam se može činiti stresnim, ali i ne mora biti! Kao roditelji, želimo osigurati da putovanja prođu glatko, a da istovremeno budu zabavna, sigurna i praktična. Ključ za to je dobro planiranje i znanje kako zabaviti mališane tijekom putovanja! Bilo u zračnoj luci, u avionu ili u automobilu, itinerar s malom djecom zahtijeva malo kreativnosti. Srećom, postoji mnogo mogućnosti da putovanje do odredišta učinite ugodnijim za čitavu obitelj.

Slušalice: zabava bez ometanja drugih

Slušalice su podpora u svakoj situaciji! Zahvaljujući njima, djeca mogu slušati svoje omiljene bajke, pjesme ili gledati videa bez ometanja ostalih putnika, omogućujući svima u zrakoplovu (uključujući i vas) da uživaju u mirnom putovanju. Postoje žičane verzije koje su idealne za manju djecu, ali i bežični modeli s Bluetoothom koji pružaju više slobode kretanja. Naše žičane i bežične slušalice su funkcionalne i moderne u isto vrijeme. Dostupne su s uzorkom vaših omiljenih junaka!

Magnetna ploča za crtanje: stvaranje bez nereda

Magnetna raznobojna ploča za crtanje savršena je zabava za vaše mališane u autu ili tijekom leta. Olovka pričvršćena uzicom i magnetski pečati spasit će vas od traženja bojica ili olovaka koje se kotrljaju po podu kada vam to nije zgodno. Djeca mogu uživati ​​u beskrajnim satima slikanja, a vi možete biti sigurni da je sve učinjeno bez nereda i rizika od prljanja.

Džepne igraće konzole: prijenosni svijet igara

Još jedan sjajan savjet su džepne igraće konzole, koje će vašu djecu zasigurno dugo zaokupiti. Uz beskrajan izbor igara, ne morate brinuti hoće li djeci biti dosadno. A kompaktna veličina upravo je ono što će Vam se najviše svidjeti na putovanjima. Dostupno i s vašim omiljenim junacima!

Dnevnici putovanja: uključite svoju djecu u putovanja

Učinite putovanje edukativnim iskustvom! Pisanje dnevnika potiče djecu da razmišljaju o svojim iskustvima. Istovremeno, zahvaljujući vlastitim bilješkama, mogu razumjeti drugu kulturu te upoznati stranu zemlju. Dnevnik putovanja omogućit će im da se s radošću i entuzijazmom prisjete starih dogodovština ili planiraju buduća putovanja. Upoznajte svijet zajedno sa svojom djecom!

Pustolovna ekspedicija: orijentacija na terenu je osnova

Planirate li kampiranje ili vožnju biciklom za svoju djecu? Walkie-Talkie, baterijske svjetiljke i satovi s popularnim junacima bitne su stvari koje će vaše dugo putovanje ili samo kampiranje u vrtu pretvoriti u pravu avanturu! Na taj način ćete zabaviti djecu, osigurati ih i omogućiti dobru komunikaciju.

Prijenosni punjač: ostanite povezani

Prijenosni punjač može vas spasiti mnogih napetih situacija kada vam u pokretu ponestane baterije. Možete puniti telefone, tablete i druge kompatibilne uređaje bilo gdje, bilo kada i ostati povezani. Osim toga, zahvaljujući prijenosnom punjaču, ne morate prekidati svojoj djeci zabavu!

Društvene igre: zabava za cijelu obitelj

Bilo da ste na plaži ili se skrivate od kiše u kolibi, društvene igre izvrsna su zabava na odmoru. Također možete isprobati nekonvencionalne elektroničke igre, poput elektroničkog šaha. Ne samo da igre donose sate radosti i smijeha, već su i tradicionalna zabava. Osim toga, malo zdravog natjecanja među članovima obitelji stvara izvrsne uspomene!

Kamo god pošli, nemojte raditi kompromise po pitanju svoje udobnosti ili sigurnosti. Uz malo pripreme, možete početi stvarati najnevjerojatnije obiteljske uspomene dok uživate u zajedničkim putovanjima. To je najvažnije!