Vrući novitet iz kina - Super Mario Bros. Film

Tko ne poznaje slavnog talijanskog heroja Super Marija™, čije je ime već izazvalo veliku buru i potaklo svjetsku groznicu među milijunima obožavatelja? Super Mario Bros. iz Nintenda jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih svjetova igara u povijesti. Ovaj gaming dragulj prvi put se pojavio davne 1985. godine i nastavlja zabavljati generacije do danas! Igra se odvija u Carstvu Gljiva, gdje Mario i njegov brat Luigi kreću na opasno putovanje kako bi spasili princezu Peach od zlog guštera Bowsera. Zahvaljujući svom karakterističnom skoku na glavu, okretnosti i odlučnosti, Mario postaje simbol pozitivnog junaka. Možda ga poznajete i iz trkaće igre Mario Kart™, gdje natjecatelji skupljaju predmete tijekom karting utrke.

Junak video igre u filmu

Na radost tisuće djece i njihovih roditelja, u kina je stigla uspješnica pod nazivom Super Mario Bros. Film! Ovaj novi pokušaj pretvaranja svijeta igre u film karakterizira bogata akcija i šareni dizajn. Slavna braća koja rade kao vodoinstalateri ponovno odlaze u borbu protiv zla u Kraljevstvo Gljiva kako bi spasili princezu Peach. Film prikazuje mnoštvo kultnih likova kao što su Toad, princeza Daisy, Yoshi, Wario, Donkey Kong, Koopa Troopa i mnogi drugi!

Tematski proizvodi za male obožavatelje

Super Marija™ vole sva djeca diljem svijeta. A zašto je to tako? Ova kultna igra, a sada i film, nudi mnoge aspekte koji lako zainteresiraju djecu i pomažu u oblikovanju njihove mašte. Svakako će ih osvojiti animirana grafika koja je vrlo privlačna svojom raznolikošću i bojama. Mali obožavatelji također se vole poistovjećivati ​​sa svojim omiljenim likovima.  Avanture pune skakanja, skupljanja novčića, super moći i borbe protiv zla čine Maria i Luigija pravim herojima u očima djece! S našim širokim izborom tematskih proizvoda Super Mario™ i Mario Kart™, vaša se djeca mogu pridružiti svijetu avanture svojih omiljenih likova.