Elektronički dnevnik Secret Safe Harry Potter

Kod proizvoda: SD50HP

Elektronički dnevnik Secret Safe Harry Potter

Besplatna dostava!
Razvija kreativnost
Nabavite djeci elektronički tajni dnevnik za čuvanje njihovih najvećih tajni! U pretinac osiguran 4-znamenkastom lozinkom djeca mogu skriti svoje bilješke s potpunim mirom. Više
Na skladištu
39.99 €
Odaberite drugu licencu

O super junacima

Nije tajna da djeca obožavaju Harryja Pottera! Povedite ih na uzbudljivo putovanje u svijet čarolija i magije pun fantazije, misterija i čuda uz bok njihovih omiljenih likova, kao što su Harry, Hermione, Ron i mnogi drugi! Dopustite svojoj djeci da pobjegnu od stvarnosti i istraže svoju maštu, potaknite njihovu kreativnost i otkrijte magiju koja leži u njihovoj unutrašnjosti. Vrijeme je da spakirate svoje šešire i štapiće. „Sljedeća stanica: Hogwarts!

Svi artikli s licencom Harry Potter

O artiklu

Ovaj prekrasan elektronički dnevnik oduševit će sve koji vole čuvati svoje tajne. Elektronički dnevnik može se zaključati pomoću 4-znamenkaste šifre. U dnevniku se nalazi tajni pretinac s prekrasnim bilježnicom za čuvanje povjerljivih dječjih bilješki od znatiželjnih očiju. Dnevnik nudi druge zabavne funkcije kao što su diktafon, promijenitelj glasa, okvir za fotografije ili čarobni zvučni efekti. Paket također uključuje pero. A što kad djeci ponestane stranica? Bilježnicu je jednostavno zamijeniti novom.

Dnevnik radi na tri 1,5 V baterije tipa AA/LR6 (nisu uključene u paket). Pretinac otvorite pomoću odvijača (nije uključen u paket).


Dječje tajne pomažu djeci da se odvoje od svijeta odraslih, što je važan korak u izgradnji vlastitog identiteta. Dopustite im da čuvaju svoje blaga ili bilješke. Mnoga djeca se osjećaju bolje kada mogu izraziti svoje misli na sigurnom mjestu bez predrasuda. Poštujte bezopasne dječje tajne i tako jačajte povjerljiv odnos s djecom.

Ključne značajke

  • Elektronički tajni dnevnik Harry Potter
  • Dopustite djeci da čuvaju svoje tajne bilješke na sigurnom mjestu
  • Otključavanje dnevnika pomoću 4-znamenkaste šifre
  • (Početna lozinka je 0000, vrata moraju biti otvorena kako bi se promijenila lozinka. Dugo pritisnite tipku za otključavanje kako biste unijeli 4 nove brojeve, nakon čega ćete čuti zvučni signal za potvrdu.)
  • Bilježnica i pero su dio paketa (mogućnost zamjene bilježnice)
  • Diktafon i promijenitelj glasa
  • Okvir za fotografije
  • 10 čarobnih zvučnih efekata
  • Napajanje: 3x 1,5 V baterije tipa AA/LR6 (nisu uključene u paket), pretinac otvorite pomoću odvijača (nije uključen u paket)
  • Približne dimenzije dnevnika: ‎12 x 20 x 3,7 cm

Parametri

Preporučeno doba Od 6 godina
Licenca Harry Potter
Dimenzije paketa 27.6 x 6.8 x 24.1 cm
Težina paketa 537 g
Baterije 3x 1,5 V baterije tipa AA/LR6 (nisu uključene u pakiranje)
Sadržaj paketa 1x elektronički tajni dnevnik, 1x bilježnica, 1x olovka
Garancija 2 godine