Reklamacije i vraćanje robe

Reklamacije

Ako je paket vidljivo oštećen prilikom preuzimanja od dodavatelja, nemojte ga prihvatiti i obavijestite nas o tome putem e-maila.

 Ukoliko nakon otvaranja pakiranja ustanovite da je proizvod razbijen ili nepotpun, kontaktirajte nas što je prije moguće i naša služba za korisnike će s Vama riješiti reklamaciju. Isti postupak vrijedi i u slučaju reklamacije u zakonskom roku od 2 godine. Možete nas kontaktirati na info@lexibook.hr.

 

Vraćena roba

Ukoliko ste odlučili odstupiti od ugovora i vratiti robu, to možete učiniti u roku od 30 dana od primitka iste. Roba mora biti u dobrom stanju i nenošena. Za odustanak od ugovora samo ispunite ovaj online obrazac. Radi praktičnosti, možete skenirati QR kod iz dostavnice ili kliknuti na poveznicu u e-mailu koji ste primili prilikom slanja paketa. Tada će vaši podaci u obrascu već biti unaprijed ispunjeni.

 

Nakon što ispunite obrazac, poslat ćemo vam  naljepnicu za povrat e-poštom. Potom pažljivo zapakirajte robu koju želite vratiti, zalijepite otisnutu etiketu na paket i priložite otpremnicu s originalne narudžbe. Odnesite paket u najbližu poslovnicu DHL-a - https://finder.dhlparcel.com.

 

Vraćanje paketa je besplatno.

 

Novac ćemo vam vratiti na račun najkasnije u roku od 14 dana. Povrat će biti izvršen na račun koji ste naveli u online obrascu.